Ενημερωτικό Μαρτίου

Αγαπητοί φίλοι και φίλες του ΙΔΙΣΜΕ,

 

 

 

Το Ελληνικό Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών (ΙΔΙΣΜΕ) σας εύχεται έναν όμορφο και δημιουργικό μήνα. Όσον αφορά τις προσεχείς δράσεις του ΙΔΙΣΜΕ, θα θέλαμε με πολλή χαρά και ενθουσιασμό να σας ανακοινώσουμε την κυκλοφορία του μουσικού cd «Και τα μελλούμενα για σένα». Ο εν λόγω δίσκος αποτελεί έναν φόρο τιμής και μια μουσική κατάθεση ψυχής προς τιμήν του σπουδαίου Κωνσταντινουπολίτη ποιητή Δημήτρη Κ. Παπακωνσταντίνου, τα ποιητικά άπαντα του οποίου έχει εκδώσει σε δυο τόμους ( Α & Β) το Ελληνικό Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών. Τους μουσικούς διαδρόμους της μελοποίησης ανέλαβε με τεράστια ευαισθησία και δημιουργικότητα ο Ανδρέας Αναγνωστόπουλος, ενώ τις μαγευτικές ενορχηστρώσεις ανέλαβε ο μαέστρος Γιώργος Παπαχριστούδης. Συμμετέχουν οι ερμηνευτές/ερμηνεύτριες: Κώστας Βασιλιάγκος, Σαλίνα Γαβαλά, Βασίλης Γισδάκης, Φωτεινή Δάρρα, Φιλοθέη Μοράνο, Δημήτρης Μπάσης, Γιάννης Νιάρχος, Ηρώ Σαϊα, Μόρφω Τσαϊρέλη και Κώστας Τριανταφυλλίδης. Στην δραματοποιημένη απαγγελία δανείζουν τις φωνές τους οι Λεωνίδας Κακούρης, Στέλιος Μάινας, Ειρήνη Σαρίογλου και Αθηνά Χατζηαθανασίου.

 

 Ο δίσκος «Και τα μελλούμενα για σένα» θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2023 σε παραγωγή του ΙΔΙΣΜΕ και θα είναι διαθέσιμος σε περιορισμένο αριθμό μουσικών cd (συλλεκτική έκδοση), ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει ψηφιακά στις πλατφόρμες YouTubeSpotify και iTunes. Μείνετε συντονισμένοι/ες, μέσω της ιστοσελίδας και των επίσημων λογαριασμών κοινωνικής δικτύωσης του Ιδρύματος, για περισσότερα!

 

 

Τέλος και μόνο για τον μήνα Μάρτιο, εκμεταλλευτείτε την πασχαλινή προσφορά του ΙΔΙΣΜΕ και αγοράστε οποιαδήποτε έκδοση του Ελληνικού Ιδρύματος Ιστορικών Μελετών μόνο με 10 ευρώ! Σας ευχόμαστε καλή Σαρακοστή και καλή ανάγνωση!